protelecom

5 000 000 грн від Райфу на збір UNITED24 для подолання наслідків підриву Каховської ГЕС

Як і вся Україна, Райффайзен Банк та кожен із його спіробітників згуртувалися для спільного подолання наслідків руйнування Каховської ГЕС.

Знищення росіянами греблі Каховської ГЕС – найбільша екологічна катастрофа за десятки років у Європі, що загрожує природі, життю сотень тисяч людей та тварин.

Щоб допомогти подолати наслідки екоциду, Райф перераховує 5 000 000 грн фандрейзинговій платформі UNITED24 на терміновий збір «Допоможемо рятувальникам».

Долучитися до збору може кожен.

Кожен посильний донат допомагає придбати критично важливе спорядження для гуманітарної місії рятувальників на Херсонщині та Миколаївщині. Плаваючі засоби, техніка та обладнання тощо, на які збирають кошти, – це можливість врятувати людей та тварин, які під ризиком затоплень та пожеж.

Допоможемо спільними зусиллями.

#Райф_разом_з_Україною

Фото Костянтина та Влади Ліберових. Наслідки підриву Каховської ГЕС, Херсон.

Довідка:

АТ «Райффайзен Банк» зареєстровано 27 березня 1992 року, є найбільшим банком з іноземним капіталом в Україні. Із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 грудня 2022 року Група Райффайзен володіла 68,21% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,9 млн клієнтам Райффайзен Банку через мережу із близько 300 відділень по всій Україні, а також через застосунки Raiffeisen Online і Raiffeisen Business Online та інші дистанційні канали у режимі 24/7.

Джерело: АТ «Райффайзен Банк»

Exit mobile version