protelecom

Дякуємо всім, хто долучився: передали авто та ноутбуки військовим

Дякуємо всім, хто долучився: передали авто та ноутбуки військовим

Всім привіт, нарешті можемо прозвітувати про передачу військовим 66 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ автомобіля та ноутбуків, до збору на які долучилися наші читачі. Ціллю збору було 45 тис. грн, яких мало вистачити на купівлю двох ноутбуків.

В результаті на банці Monobank було зібрано 45 880 грн, ще 1000 грн були переведені на карту. Загалом вийшло 46 880 грн.

Вартість двох ноутбуків Lenovo на момент купівлі склала 33 998 грн. Ми збирали кошти на їхню повну вартість, але на момент завершення збору на них виявилася хороша знижка.

Щодо залишку в розмірі 12 882 грн, то зараз ми чекаємо новий запит від 66 окремої механізованої бригади, щоб закрити цією сумою одну з їхніх потреб, про що прозвітуємо оновленням цього поста.

Дуже дякуємо всім, хто долучився до збору! В його рамках ми також провели розіграш серед тих, хто запостив в коментарях скріншот свого донату. Всього це зробило 14 учасників, серед яких на Random.org ми розіграли три набори сувенірів: 2 набори рюмок (по 3 штуки), 10 великих відкривачок, 5 малих відкривачок. Таким чином, всі, хто запостив свій донат отримають сувенір.

Набір сувенірних рюмок: Daniel Ray та AleXp

Сувенірна відкривачка (велика):
Bender
Vladislav Gunter
Nick Fury
RivaTNT
Here’s Johnny
Aleks
dr schrr
Kilotos
anabel
Serhii

Сувенірна відкривачка (маленька): Artem Maksymenko та Volodymyr Kotliarskyi

Всіх переможців просимо написати з пошти, на яку зареєстрований їхній акаунт Disqus на адресу – 387@mezha.media, у листі вкажіть, будь ласка, свій нік в Disqus, свої ПІБ, номер телефону та номер відділення «Нової пошти». Всі ці дані після відправки будуть видалені, ми поважаємо вашу приватність.

Вітаємо всіх переможців та ще раз дякуємо за підтримку ЗСУ!

Джерело: mezha.media

ВійнаУкраїна

Exit mobile version