protelecom

Google сфокусовані на тому, щоб з кожним оновленням Android працював якомога краще

Google сфокусовані на тому, щоб з кожним оновленням Android працював якомога краще

Під час інтерв’ю на The Android Show, Дейв Берк, віце-президент з розробки Android, розповів, що Google сфокусовані на тому, аби з оновленнями Android система працювала якомога краще. Про це пишуть 9to5Google.

За словами Деява, якість це пріоритет розробників при роботі над новими версіями операційної системи.

Якщо ви подумаєте про те, наскільки ми залежні від наших пристроїв і скільки ми використовуємо їх протягом дня, це дуже важливо, щоб пристрій працював дуже, дуже добре. Дуже, дуже надійно. Найвища продуктивність, найвища точність.

Команда Android має внутрішню «обіцянку» — працювати над кожним оновленням так, щоб воно було якіснішим за попереднє і працювало краще.

Враховуючи слова Дейва Берка та останні зміни в оновленнях Android, як от зменшення навантаження процесора від фонових програм, Google хочуть аби користувачі не мали жодних вильотів, фрізів чи інших проблем під час користування смартфоном.

Для користувачів це виглядає як очевидний підхід до розробки операційної системи, однак всередині команди розробників до цього ставляться дуже серйозно й постійно змінюють підхід до реалізації ідей, аби вони працювали як найкраще.

https://youtube.com/watch?v=dQekoBZDEQY%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%3A

Джерело: www.mezha.media

AndroidGoogleСмартфониСофт

Exit mobile version