protelecom

Ілон Маск пригрозив відмовитися від покупки Twitter через «порушення» угоди

Ілон Маск пригрозив відмовитися від покупки Twitter через «порушення» угоди

Ілон Маск звинуватив сервіс мікроблогів Twitter у порушенні умов угоди про купівлю компанії за $44 млрд. І у зв’язку з цим він пригрозив розірвати угоду.

Команда юристів Маска відправила в Twitter листа, в якому йдеться, що адміністрація сервісу не надала йому інформацію про проблему зі спам-ботами. При цьому Маск має право на отримання цієї інформації відповідно до угоди про покупку. У листі йдеться, що компанія «активно чинить опір і порушує його права на інформацію». Через це Маск може вирішити «не вчиняти угоду» через ймовірне порушення контракту.

Маск протягом кількох тижнів скаржився на проблему спам-ботів у Twitter. У середині травня він заявив, що угода «відкладена» через його побоювання з приводу ботів, і вона «не може просуватися», доки Twitter не доведе точність підрахунку спаму.

Але тільки зараз Маск зробив офіційну погрозу відмовитись від придбання. Більшість його попередніх скарг було висловлено у твітах та інтерв’ю. Аналітик Wedbush Securities Деніел Айвз написав, що лист вказує на те, що Маск «сподівається відмовитися від угоди».

У Twitter поки що не прокоментували цю ситуацію.

За оцінками Twitter, менше ніж 5% щоденних користувачів використовують спам-акаунти. За іншими даними, цей показник значно вищий.

Дослідження: 23% підписників Ілона Маска у Twitter — фейкові або спам-акаунти. А 19,42% активних за останні 90 днів облікових записів мікроблогу — боти

https://itc.ua/ua/novini/doslidzhennya-23-pidpisnikiv-ilona-maska-u-twitter-fejkovi-abo-spam-akaunti-a-1942-aktivnih-za-ostanni-90-dniv-oblikovih-zapisiv-mikroblogu-boti/embed/#?secret=oSmoka40XX

Ілон Маск припустив придбання Twitter дешевше $44 млрд через заниження кількості спам-акаунтів у звітах компанії

https://itc.ua/ua/novini/ilon-mask-pripustiv-pridbannya-twitter-deshevshe-44-mlrd-cherez-zanizhennya-kilkosti-spam-akauntiv-u-zvitah-kompaniyi/embed/#?secret=3UNAzH7NAe

Джерело: The Verge

TwitterБизнесИлон МаскСервіси

Exit mobile version