protelecom

Кадрові зміни в Luxoft Ukraine

З 16 липня 2021 року новою керуючою директоркою IT-компанії Luxoft Ukraine стала Олена Самборська, яка до цього працювала на посаді HR-директорки компанії та відтепер буде поєднувати ці дві позиції.

Олена змінила на посаді Віталія Кармазінського, який очолював Luxoft в Україні з жовтня 2019 року і зараз залишає компанію.

Колектив Luxoft вдячний Віталію за величезний внесок в успіх компанії. За його керівництва в кризовий 2020 рік вдалося швидко адаптуватися до нових форматів роботи, максимально зберегти колектив та залучити багато нових проектів. Уся команда Luxoft бажає йому всього найкращого в майбутніх починаннях.

Олена Самборська прийшла в компанію на посаду HR-директорки в листопаді 2019 року. До цього вона майже 10 років працювала на посаді HR-директорки онлайн-рітейлера ROZETKA, а перед тим – на менеджерських позиціях в таких компаніях, як Meest Express та Foxtrot.

“Зараз на IT-ринку України панують такі швидкості та відкрите таке вікно можливостей, що про амбітніші виклики годі й мріяти”, – розповідає вона.

За словами Самборської, об’єднання ролей керуючого та HR директора є для компанії дуже органічним та закономірним, адже головний фокус Luxoft – це люди. До того ж, завдання, які вирішує директор локації та директор по персоналу на 80% перетинаються, тому в Luxoft вважають за доцільне об’єднати ці позиції. Подібне суміщення ролей вже успішно реалізовано в локаціях Luxoft у Польщі, Німеччині та Великобританії.

Зараз в компанії відкрито більше 900 вакансій. Основні проєкти стосуються таких галузей, як автомобілебудування, фінанси, енергетика, рітейл, логістика, медіа та ін.

Luxoft – глобальна технологічна компанія, один із лідерів на ринку послуг цифрової трансформації та створення програмних продуктів. У 2019 Luxoft стала частиною американського технологічного гіганта DXC Technology. Компанія співпрацює з понад 20 тис. Фахівців в 22 країнах, із яких більше 3 500 — в Україні (офіси в Києві, Одесі та Дніпрі, а також). Штаб-квартира Luxoft розташована в м. Цуг (Швейцарія).

Exit mobile version