protelecom

Київстар підтримує бізнес під час війни: комплекс рішень «Бізнес працює» та сервіси без оплат

Для продовження, відновлення або початку роботи бізнесу навіть в умовах війни Київстар пропонує компаніям скористатися можливостями комплексу рішень, який підібраний з урахуванням найактуальніших потреб в комунікації, організації роботи, бізнес-процесів та захисту даних. Для легкого початку роботи із сервісами частина з них надається безоплатно.

Повномасштабне вторгнення росії в Україну та війна спричинили серйозні перепони для роботи бізнесу. Проте відновлення економіки країни, збереження чи створення робочих місць, підтримка людей – це важливі складові на шляху до нашої перемоги. Щоб допомогти компаніям зорієнтуватися в нових умовах та віднайти можливості для роботи у такий складний час, Київстар створив комплекс рішень із символічною назвою «Бізнес працює», до якого входять сервіси, що покривають більшість актуальних потреб компаній:

А розуміючі фінансові складнощі багатьох підприємців у цей період, Київстар акцентує увагу на можливості підключення і користування частиною сервісів без оплат*. Зокрема:·      

Суперсили у тарифах ВАШце додаткові сервіси, які можна підключити без жодних доплат, користуватися скільки потрібно або замовляти інші щомісяця. Для віддаленої та спільної роботи працівників компанії найбільше підходять:

Підібрати оптимальне рішення для роботи компанії під час війни з урахуванням її індивідуальних потреб та замовити консультацію можна на офіційному сайті Київстар. Також оператор надає підтримку для роботи сервісів після підключення.

*умови надання сервісів без оплат тимчасові та можуть бути змінені оператором у будь-який момент залежно від зміни ситуації, пов’язаної з воєнним станом тощо.

Джерело: Київстар

Exit mobile version