protelecom

КОМПАНІЯ «КИЇВСТАР» НЕ ПРИХОВУЄ СВОЇХ РОСІЙСЬКИХ КОРЕНІВ І ВЕДЕ РОБОТУ ПРОТИ УКРАЇНИ

ks-new-logo«Співробітники спецслужб шукають ворогів в буквальному сенсі слова скрізь, починаючи від пошуку зрадників на підконтрольних територіях Донбасу і закінчуючи соціальними мережами.

«Ворога бачать у кожному, хто має свою думку про ситуацію, незважаючи на те, що саме патріоти України готові говорити правду. Разом з тим ні СБУ, ні РНБО не бачать ворога буквально у себе під носом. Чому компанії, які відкрито працюють на Росію продовжують діяльність і більше того нарощують присутність на українському ринку?

Одною з найважливіших сфер у забезпеченні безпеки кожної країни, поза всяким сумнівом, є зв’язок.

Можна згадати історію, коли в жовтні 1917 року, ключовим об’єктом був названий телеграф — у кого в руках управління системами зв’язку, той і має грандіозну перевагу. Сьогодні на зміну телеграмам 17-го року прийшов мобільний зв’язок і дуже важливо, щоб оператори, що надають послуги стільникового зв’язку були національними, нехай не по приналежності (приватна компанія не може бути національною), але по духу. Проте на даний момент, є тільки зрада.

Компанія «Київстар» не приховує своїх російських коренів і веде роботу, яка спрямована проти України. Чому СБУ і РНБО не вживають дій до припинення зрадницької діяльності «Київстар», залишається загадкою для всіх. Навіщо шукати коректувальника, якщо всю інформацію «зливає» компанія з центральним офісом у Києві?

Російським спецслужбам немає необхідності платити комусь гроші за отримання інформації про місце розташування українських збройних сил, це все повідомить «Київстар» і при цьому координати будуть з точністю до метра.

СБУ та РНБО пора побачити і пора почути, що ворог не тільки на фронті, але і в комфортабельних офісах в центрі української столиці»

Джерело: http://ukr-online.com/crime/16447-kompanya-kiyivstar-ne-prihovuye-svoyih-rosyskih-korenv-vede-robotu-proti-ukrayini.html

Exit mobile version