protelecom

lifecell нараховує пакети послуг мешканцям Херсонської області

06 червня 2023 року. Для абонентів, які знаходяться в зоні затоплення після терористичного акту підриву Каховської ГЕС росіянами,  lifecell нараховує пакети послуг без додаткової плати.

Після підриву окупантами Каховської ГЕС оператор нараховує своїм абонентам в населених пунктах Херсонщини, що знаходяться в районі підтоплення, пакети послуг без додаткової плати. Нарахування отримають всі, хто станом на сьогоднішній ранок перебував у таких населених пунктах: Херсон, Миколаївка, Ольгівка, Львово, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Придніпровське, Садове.

Вони містять 200 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні та 20 ГБ мобільного інтернету, які можна використати протягом 7 днів.

Після початку повномасштабного вторгнення lifecell робить все, щоб в критичних умовах його абоненти мали можливість зателефонувати рідним. Починаючи з перших днів повномасштабної війни, оператор нараховує українським військовим, медикам, правоохоронцям і працівникам критичної інфраструктури пакети послуг по 10 тис. ГБ мобільного інтернету, 10 тис. хвилин на дзвінки на будь-які номери в Україні та 10 тис. SMS.

Для того, щоб підтримати своїх абонентів, які перебували в окупації, lifecell нараховує їм пакет послуг 500 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні й 10 ГБ мобільного інтернету на 30 днів без додаткової плати після звільнення територій.

З травня 2022 року lifecell надає своїм абонентам у більше, ніж у 30 країнах Європи,  які вимушено залишили Україну через війну, можливість використовувати тарифні гігабайти, що входять у пакет послуг, без додаткової плати.

***


lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Сайт: www.lifecell.ua

Exit mobile version