protelecom

lifecell продовжує дію акцій в роумінгу до кінця року

23 червня 2023 року. Мобільний оператор lifecell продовжує термін дії акцій «Гігабайти без кордонів» та «Хвилини для України» до кінця поточного року. Це означає, що абоненти й надалі зможуть використовувати пакетні гігабайти та хвилини за кордоном у низці країн за умови оплаченого пакета послуг.

Для мільйонів українців, які вимушено опинилися за кордоном через повномасштабне вторгнення рф, мобільний зв’язок став головним засобом комунікації з рідними та друзями в Україні. Саме завдяки йому можна здійснювати голосові та відеодзвінки, обмінюватися повідомленнями та переглядати новини. Розуміючи важливість усіх цих послуг для наших співвітчизників за кордоном, компанія lifecell з 1 липня продовжує  термін дії акцій «Гігабайти без кордонів» та «Хвилини для України», започаткованих ще минулого року. Щомісяця цими пропозиціями користуються близько 300 тисяч і 200 тисяч абонентів lifecell відповідно.

Для того, щоб отримати  можливість користуватися інтернетом у 30-и країнах Європи і здійснювати дзвінки у 8 країнах без додаткової плати, слід оплатити пакет послуг за тарифним планом або перезамовити його за номером *700# у період проведення акцій.

До переліку  країн, де діє акція ”Гігабайти без кордонів» входять:

Австрія, Бельгія, Болгарія, Греція, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Північна Македонія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швеція, Швейцарія

Акція «Хвилини для України» діє у Польщі, Молдові, Румунії, Словаччині, Бельгії, Люксембурзі, Франції та Іспанії.

Хвилини можна використовувати для вхідних дзвінків з України та вихідних дзвінків в Україну на всі номери (міські, мобільні та номери lifecell).

Завдяки вигідним умовам користування зв’язком lifecell за кордоном середнє використання інтернету на одного абонента в країнах, де діє акція «Гігабайти без кордонів», збільшилося майже удвічі.

Найбільші обсяги мобільного інтернету абоненти lifecell використовують у Німеччині, Туреччині та Франції.  А найбільшу кількість хвилин у роумінгу виговорили в Польщі, Молдові та Румунії.

Загалом протягом останніх трьох місяців абоненти lifecell виговорили у роумінгу більше 2 млн хвилин та використовували понад 4 млн ГБ інтернет-трафіку щомісяця.

Найбільше роумінговими акціями lifecell користуються абоненти у Польщі, Німеччині, Нідерландах, Чехії та Румунії.

Один з найпопулярніших тарифів серед українців за кордоном —  «Вільний Лайф», за яким надається 30 ГБ для використання в 30-и країнах та 200 хвилин для вхідних та вихідних дзвінків в роумінгу у 8 країнах.

***


lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Джерело: www.lifecell.ua

Exit mobile version