protelecom

lifecell спільно з Optiva стали фіналістами премії Excellence Awards TM Forum 2023

12 липня 2023 року. Партнерський кейс співпраці мобільного оператора lifecell та компанії Optiva під час війни увійшов до шорт-листа престижної щорічної премії Excellence Awards від TM Forum.

Партнерство lifecell та Optiva було відзначене в категорії Excellence in Serving People & Planet за проєкт «Підтримка зв’язку як життєво необхідної потреби з розширеним захистом у небезпечні часи».

Адже з першого дня повномасштабної війни у лютому 2022 році безумовним пріоритетом lifecell стала підтримка безперервності зв’язку для громадян України та військових. Тоді оператор здійснив швидке розгортання нових центрів аварійного відновлення у безпечних місцях подалі від бойових дій в Україні та за її межами, включаючи платформу автоматизованого абонентського обліку компанії Optiva. Можливості платформи дозволили lifecell бути готовими до можливих порушень в роботі головного дата центру, а також в стислі строки запровадити національний роумінг та надати нові безкоштовні послуги. Це дозволило забезпечити українців надійним зв’язком у критичний час.

«Війна відкрила у кожному нашому працівникові та партнерові безпрецедентні приклади мужності та винахідливості. На початку 2022 року компанія повинна була побудувати нову надійну ІТ-інфраструктуру за тижні, а не за місяці, як зазвичай. У цьому нам дуже допоміг наш партнер, компанія Optiva, яка за декілька тижнів допомогла запустити наші нові дата центри напередодні війни, надавала цілодобову віддалену підтримку, пропонувала нестандартні зміни і, зрештою, ми спрацювали як одна команда. Віримо, що у партнерстві з Optiva ми реалізуємо ще безліч запланованих інновацій цифрового майбутнього після перемоги України», — прокоментував Альп Ашкаташ, директор з інформаційних та комунікаційних технологій lifecell.

«Optiva пишається тим, що співпрацює з lifecell Україна, щоб підтримувати безпечний зв’язок родин, громад і екстрених служб під час катастроф і війни. Наша платформа BSS надає lifecell гнучкість, стійкість і високу доступність, необхідні для критично важливих телекомунікаційних послуг. Ми продовжуємо і надалі надавати ці необхідні ресурси для підтримки lifecell і народу України», – сказав Роберт Стайбл, генеральний директор Optiva.

Починаючи з 2007 року, TM Forum відзначає нагородами провідні світові компанії, які роблять революційний внесок у цифрову трансформацію телеком-галузі. Нагороди TM Forum демонструють престижну та неупереджену експертизу, цінне визнання колег та відзначають успіх ключових гравців галузі. Переможців цьогорічної премії буде оголошено в перший день глобальної події DTW23 — Ignite в Копенгагені у вересні 2023 року.

Деталі за посиланням.

***

lifecell — український оператор електронних комунікацій, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему електронної комунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Джерело: www.lifecell.ua

Exit mobile version