protelecom

lifecell запускає новий напрямок співпраці з бізнесом

26 червня 2023 року. Мобільний оператор lifecell запрошує партнерів до співпраці в межах нового B2B-напрямку «Лідогенерація», яка дозволить отримувати додатковий дохід компаніям-партнерам з мінімумом операційних зусиль.

Лідогенерація – це просте та взаємовигідне B2B-партнерство із залучення нових замовників, яке дозволяє компанії-партнеру заробляти більше, комплексно вирішуючи потреби клієнтів. Для цього партнеру не потрібні додаткові ресурси й час, співпраця реалізується на базі основної діяльності компанії.

Потенційними партнерами lifecell в «Лідогенерації» можуть стати компанії, які мають свої власні В2В-продукти, переважно, але не обов’язково суміжні з телекомом, та напрацьовану партнерську мережу. Найбільш вдалим таке партнерство може стати для маркетингових агентств, компаній, які реалізують віртуальні АТС, рішення для колцентрів та СRM-системи, а також для підприємств, діяльність яких спеціалізується на інтеграції сервісів або продуктів для B2B. 

Алгоритм «Лідогенерації» простий та прозорий:

  1. Після укладення договору з партнером-лідогенератором його команді проводять коротке базове навчання по продуктах lifecell – конвергентні рішення та Big Data.
  2. Партнер, комунікуючи з клієнтами та пропонуючи свої послуги, також презентує продукти lifecell.
  3. У разі зацікавленості, партнер передає lifecell контакти цього клієнта як лід, який опрацьовується менеджером.
  4. За кожного лід-клієнта, який уклав  договір з lifecell, партнеру виплачується винагорода.

lifecell пропонує партнерам-лідогенераторам презентувати своїм клієнтам продукти, які сьогодні необхідні для ефективної роботи будь-якої компанії:

Дізнатися більше про «Лідогенерацію» та залишити заявку для детальної консультації щодо програм співпраці можна за посиланням.

***


lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Сайт: www.lifecell.ua

Exit mobile version