protelecom

lifecell запускає акцію для абонентів «Небачені ціни»

20 липня 2023 року. Для абонентів, які активують стартовий пакет lifecell у період до кінця листопада 2023 року, вартість пакету послуг на перелік тарифних планів буде до 40% нижча.

За умовами акції «Небачені ціни» всі індивідуальні абоненти, які активують стартовий пакет у період з 18 липня по 30 листопада 2023 року, отримають акційну ціну  на оплату пакетів послуг у популярних тарифних планах оператора до 31 січня 2024 року.

Для того, щоб отримати акційні ціни на пакети послуг, абонентам необхідно підключитися до одного з акційних тарифних планів:

Назва тарифуАкційна ціна на пакет послуг за тарифом на 4 тижні, грнСтандартна ціна на пакет послуг за тарифом на 4 тижні, грн
«Просто Лайф»90160
«Смарт Лайф»120225
«Вільний Лайф»180325
«Platinum Лайф»250450
«Вільний Лайф. Регіон»150275
«Потужний»100165
«Дзвінкий БЕЗМЕЖ»75130
«Інтернет БЕЗМЕЖ»100175
«Хітмейкер»180250


В разі, якщо потрібного стартового пакета не буде в роздрібній мережі, абонент може активувати будь-який інший наявний та перейти на умови обслуговування акційного тарифного плану.  При активації стартового пакета «СУПЕР Пакет» або «Цифрова SIM» вартість першого пакета послуг акційного тарифу буде на 50 грн менша.  

Для абонентів lifecell, які активували свій номер у мережі до 18 липня або в неакційному тарифі, доступні «Небачені ціни на Тарифну підписку» — з вигодою до 30% на оплату 6 пакетів послуг наперед. «Небачені ціни на тарифну підписку» не діє для абонентів, які скористалися послугою перенесення номеру.

Детальніше про умови акції можна дізнатися за посиланням.

***


lifecell — український оператор електронних комунікацій, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему електронної комунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Джерело: www.lifecell.ua

Exit mobile version