protelecom

lifecell запустив новий регіональний тариф з великим обсягом інтернету

17 травня 2023 року. Для абонентів з низки областей України, які користуються великими обсягами мобільного інтернету,  lifecell запропонував новий регіональний тариф «Потужний».

Тариф «Потужний» стане у пригоді абонентам, які багато користуються мобільним інтернетом. З моменту підключення  він містить 40 ГБ мобільного інтернету, а за умови вчасної сплати наступного пакету –  додатково нараховується  ще 20 ГБ. Умова діє як для зареєстрованих, так і неперсоніфікованих користувачів.

Для абонентів, які перенесли свій номер до lifecell від інших операторів, до 31 січня 2025 року діятиме акція «Потужний інтернет». Згідно з її умовами, при своєчасній оплаті пакету послуг за тарифом абонентам на 4 тижні буде доступний безлімітний інтернет  (після використання перших 60 ГБ швидкість інтернет-трафіку становитиме до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг).

Для дзвінків на будь-які мобільні номери в Україні в тарифі «Потужний» передбачено 800 хвилин, після використання яких абонент може користуватися безлімітними дзвінками в мережі lifecell. Спеціальні умови — 800 хвилин для дзвінків та 60 ГБ — доступні для використання абонентам у переліку регіонів України.

У разі користування тарифом за межами вказаних регіонів, пакет послуг включатиме 10 ГБ мобільного інтернету й 200 хвилин для дзвінків на будь-які мобільні номери в Україні.

Стандартна вартість пакету послуг – 165 грн/4 тижні, для зареєстрованих/персоніфікованих абонентів – 150 грн/4 тижні, а для MNP-абонентів – 100 грн/4 тижні.

Тариф «Потужний»Стандартна вартість, грнНомер зареєстровано/ персоніфіковано, грнНомер перенесено (MNP), грн
165 грн150 грн100
Інтернет40+20 ГБ40+20 ГББезліміт*
Дзвінки на всі мобільні номери по Україні (зокрема lifecell), хв 800
після — безліміт lifecell
 800
після — безліміт lifecell
 800
після — безліміт lifecell

*Детальніше про тариф та регіони дії за посиланням http://s.lifecell.ua/pzh

***


lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Джерело: www.lifecell.ua

Exit mobile version