protelecom

lifecell запустив в тестовому режимі 3G/4G зв’язок в Дніпровському метрополітені

28 грудня 2019 року. lifecell запустив швидкісний мобільний інтернет в Дніпровському метро у тестовому режимі. Оператор забезпечив своїм абонентам доступ до 3G/4G інтернету на станціях «Вокзальна», «Метробудівників» та на перегоні між ними. В планах lifecell — покрити високошвидкісним мобільним інтернетом весь Дніпровський метрополітен.
Абоненти lifecell в Дніпрі активно користуються послугами мобільного інтернету. Про це свідчить високий рівень споживання трафіку в мережі оператора — cередній об’єм на одного дата-абонента складає 9,7 ГБ на місяць, а доля активних користувачів мобильного інтернету серед абонентів lifecell у Дніпрі складає 72%.
Відтепер зв’язок третього і четвертого поколінь працює в тестовому режимі в Дніпровській підземці на станціях «Вокзальна» та «Метробудівників», а також в тунелі при пересуванні між станціями. Наступною станцією, на якій lifecell планує забезпечити 3G/4G зв’язок, стане станція «Металургів».
Кожного дня послугами Дніпровського метрополітену користується більше 26 тисяч дніпрян та гостей міста. Мобільний інтернет дозволить пасажирам слухати музику та дивитись відео онлайн, користуватись месенджерами, передавати дані та переглядати сайти в мережі інтернет під час поїздки.
Очікується, що швидкість мобільного інтернету в метро становитиме до 70 Мбіт/сек .
Напередодні новорічних свят lifecell також подбав про забезпечення максимальної якості послуг зв’язку для мешканців та гостей міста під час святкування Нового року та Різдва. Для того, щоб дніпряни могли безперешкодно телефонувати та надсилати онлайн привітання своїм рідним і близьким, оператор розширив ємність мережі на площі Героїв Майдану та інших популярних локаціях для масових святкувань, де буде задіяно мобільні базові станції оператора для гарантованого доступу абонентів до голосових та дата-сервісів. Російська версія доступна за посиланням: https://tinyurl.com/tuac7uo
lifecell — український діджитал-оператор, що надає справжню свободу спілкування. За допомогою доступного високошвидкісного мобільного Інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів незалежно від віку чи знань технологій. Оператор належить Turkcell — турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Станом на кінець третього кварталу 2019 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 6,9 млн. користувачів. Діджитал-оператор lifecell пропонує тарифи та послуги, які є зручними та вигідними для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо сервісів і продуктів компанії також входять: багатофункціональний месенджер BiP, музичний сервіс fizy, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс тощо. Діджитал-оператор реалізовує низку проектів, спрямованих на розвиток «розумного міста», покращення безпеки громадян і запуск мереж IoT (Інтернету речей).www.lifecell.ua За додатковою інформацієюзвертайтеся до PR-експерта lifecellОльги Мухи+38 (063) 210 7431
Exit mobile version