protelecom

Лише українською: Мережа Ланет повністю відключила російськомовну версію сайту

19 травня 2022 року. Через війну Росії проти України лідер гігабітного Інтернету та оператор кабельного телебачення Мережа Ланет повністю вимкнула версію сайту мовою агресора. Попри можливі ризики компанія свідомо хоче «спілкуватись» зі своїми клієнтами виключно українською.

Через повномасштабне вторгнення Росії на територію України провайдер гігабітного Інтернету Мережа Ланет вирішив відключити російськомовну версію свого сайту. Відтепер www.lanet.ua буде існувати виключно українською мовою. «Як відповідальна українська компанія ми розуміємо наскільки важливо зараз максимально відгородитись від ворожої культури та інформаційного простору,» — повідомляють у Мережі Ланет.

Російська стала мовою окупанта. Наші захисники на полі бою вигадали варіанти, як відрізнити свого від чужого з допомогою слова. За кордоном іноземці впізнають звучання української мови, яку з початку вторгнення чути з усіх куточків світу, де прихищають біженців. І цим кроком Мережа Ланет вирішила тримати фронт поширення всього українського у сфері телекомунікацій та зв’язку.

Сьогодні масово поширюється бажання українців, для яких рідною та звичною з дитинства була російська, переходити на українську. Це зворушує та надихає. Мережа Ланет закликає підтримати цей рух і закріпити українську мову як ще один елемент, який об’єднує всіх українців.

___

Мережа Ланет входить у ТОП-3 операторів кабельного телебачення та ТОП-7 інтернет-провайдерів України. Є лідером гігабітного Інтернету та обслуговує понад 250 000 абонентів телекомунікаційних послуг у 7 областях України.

Джерело: Прес-служба Мережі Ланет

y.taras@lanet.ua

Exit mobile version