protelecom

Logitech G представляет свою самую легкую, доступную и экологичную беспроводную игровую гарнитуру

Logitech G435 створена для нового покоління користувачів – ультралегка вага, яскраві кольори, екологічність та підтримка ігор на різних платформах

Logitech G, бренд компанії Logitech і провідний новатор у сфері ігрових технологій і пристроїв, сьогодні анонсував нову ультралегку бездротову гарнітуру, призначену для сучасного споживача ігор й встановив новий золотий стандарт. Представлена сьогодні бездротова ігрова гарнітура Logitech G435 LIGHTSPEED забезпечує комфорт, доступність, екологічність, цікаві колірні рішення, підтримку декількох платформ і багато іншого, і все це за ціною 2999 грн.

«Споживачі, особливо молоді гравці, не лише виявляють глибоку турботу про свою планету та наслідки зміни клімату, але також турбуються про ціну, функціональність та можливості своїх продуктів, – каже Уджеш Десаї, генеральний менеджер Logitech G. – Ми розробили G435 з ідеєю – створити нашу найлегшу, доступну та екологічну ігрову гарнітуру для цих юнаків, не ідучи при цьому на комроміси зі стилем, універсальністю та розширеними можливостями, такими як мікрофони, що формують промінь та підтримка різних платформ«.

Вага G435 складає всього 165 грамів, вона надлегка та досить зручна для носіння протягом усього дня. G435 підходить широкому колу людей, але її дизайн був оптимізований для малого та середнього розміру голови. У ній також є додатковий обмежувач гучності.

G435 – найекологічніша ігрова бездротова гарнітура з усіх, які Logitech G виробляли дотепер. Пристрій сертифікований як CarbonNeutral®, що означає, що компанія фінансує високоякісні сертифіковані компенсації викидів вуглекислого газу, щоб знизити вплив продукту на викид вуглецю до нуля. Пластикові деталі містять мінімум 22 відсотки вдруге переробленої сировини, а паперова частина упаковки виробляється з лісів, сертифікованих FSCTM. Обираючи цю ігрову гарнітуру, ви робите внесок у підтримку відповідального управління світовими лісами. Для отримання додаткової інформації про зусилля Logitech G щодо забезпечення сталого розвитку відвідайте наш веб-сайт.

Поєднання бездротового зв’язку ігрового класу LIGHTSPEED 2,4 ГГц і Bluetooth® дає свободу бездротового підключення до ПК, PlayStation або мобільного пристрою. LIGHTSPEED Wireless підключається до ПК або Playstation через адаптер USB-A 2,4 ГГц і забезпечує продуктивність, що відповідає потребам користувачів під час гри. А підтримка Bluetooth® дозволяє підключатися до мобільного пристрою та продовжувати грати в ігри або слухати музику – але вже на вашому смартфоні або планшеті.

40-міліметрові динаміки відтворюють насичений звук, що забезпечує повний ефект присутності, а подвійні мікрофони з формуванням променя усувають необхідність в штанзі мікрофона. Високотехнологічні мікрофони зменшують фоновий шум, й одночасно посилюють голос, тому звучання буде таким, ніби ви знаходитеся в одній кімнаті з друзями.

Нова бездротова гарнітура G435 випускається в трьох поєднаннях кольорів: чорний з неоново-жовтим, синій з малиновим, а також білий з бузковим, що дозволяє гравцям продемонструвати свій особливий стиль та індивідуальність. Гарнітура G435 також містить в собі такі маленькі штрихи, як позначення лівого та правого боку шрифтом Брайля, щоб люди з порушеннями зору могли легко визначити, з якого боку що знаходиться.

В Україні новинка з’явиться в жовтні 2021 року.

# # #

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компании та у @Logitech.

Exit mobile version