protelecom

«Найгірше шоу 2023 року‎». Третій сезон «‎Відьмака» отримав рекордно низькі бали від глядачів – на Rotten Tomatoes його оцінили у 44%

29 червня на Netflix вийшли перші п’ять епізодів третього сезону «Відьмака» (останнього з Генрі Кавіллом в ролі Ґеральта) – і, схоже, глядачам, продовження «‎не зайшло».

Нині серіал має 44% «‎свіжості» від глядачів та 83% від професійних критиків на сайті Rotten Tomatoes. У відгуках третій сезон «‎Відьмака» називають «‎найгіршим шоу 2023-го року», критикуючи все – починаючи від гриму та костюмів, і завершуючи діалогами та операторською роботою. Ось кілька найбільш показових коментарів:

Для порівняння: перший сезон на Rotten Tomatoes глядачі оцінили в 89%, а другий – в 58%.

Дія третього сезону «Відьмака» розгорається одразу після подій попереднього, що вийшов півтора року тому, та адаптує четверту книгу циклу «Час погорди» (загалом у цикл входить вісім книг). Три завершальні серії вийдуть на Netflix майже через місяць — 27 липня.

У четвертому сезоні Генрі Кавілла у ролі Ґеральта змінить Ліам Гемсворт — продюсери запевняють, що «трансформація» буде майже непомітною і відповідатиме книжковим канонам. Виробництво п’ятого сезону стартує невдовзі після завершення знімань четвертого, які мають початися найближчим часом.

Джерело: Rotten Tomatoes

«Відьмак»NetflixСеріали

Exit mobile version