protelecom

Петро Чернишов — найкращий телеком топ-менеджер

protelecomПрезидент Київстар – лідера телекомунікаційного ринку – визнаний найкращим топ-менеджером серед мобільних операторів за версією журналу «Фокус».

Тижневик «Фокус» оцінив кращих генеральних директорів в Україні. Для складання рейтингу були обрані 10 ключових галузей української економіки: агросектор, фінанси, промисловість і ПЕК, IT і телеком, ритейл, харчопром, будівництво та девелопмент, фармацевтика, авторинок. Окремо виділили державні та муніципальні компанії.

Журналісти опитали близько 100 галузевих експертів, аналітиків та учасників ринків, у тому числі представників Американської торговельної палати (один з директорів якої – Петро Чернишов), інвесткомпаній «УНІВЕР», ICU, Eavex Capital, «Адамант Капітал», кадрових компаній Ancor і World Staff, представництва MasterCard в Україні, Незалежної асоціації банків України та ін.

За результатами опитування експертів були визначені кращі топ-менеджери в кожній із 10 галузей. Переможцем у телеком-сфері став Петро Чернишов.

З його приходом у 2014 році Київстар почав кардинально змінюватися. Зміни позначилися як на зовнішній айдентиці – бренді компанії, так і на внутрішній організації роботи. Був створений необренд Київстар, запущений зв’язок нового покоління – 3G – і відбулися зміни в команді.

У результаті популярність бренду зросла на 23%, 6 млн користувачів почали використовувати 3G, а фінансові результати компанії покращилися. У 1 кварталі 2016 року чистий операційний дохід національного телеком-оператора виріс на 12% у порівнянні з тим же періодом 2015 року та досяг майже 3,5 млрд грн. Дохід від послуг мобільного зв’язку склав 3,2 млрд грн, що на 13% вище, ніж в аналогічному кварталі 2015 року. Абоненти збільшили споживання голосових послуг (MoU) на 7%, а мобільного інтернету – на 52%. У результаті ARPU мобільного зв’язку в 1 кварталі 2016 виріс на 16% у порівнянні з 1 кварталом 2015 року, до 42 грн.

«Мені приємно, що колеги по ринку й експерти високо оцінили мої зусилля. Успіх був би неможливим без команди Київстар, яка придумує та реалізує інновації, необхідні для підтримки статусу лідера телеком-ринку, – говорить Петро Чернишов, президент Київстар. – Якщо чесно, я не здивований, що переміг».

Джерело: прес-реліз компанії Київстар

 

Exit mobile version