protelecom

Соціальна мережа Дональда Трампа Truth офіційно запустилася, але щось пішло не так


Колишнього президента США Дональда Трампа довічно забанили в основних соціальних мережах, на кшталт Twitter і Facebook. Його перша спроба перетягнути свою публіку в ще одну соціальну мережу – Parler – також не увінчалася успіхом, оскільки нещасний проєкт був блискавично випиляний як з основних магазинів мобільних програм App Store і Google Play, так і з серверів Amazon.

Нова спроба Дональда Трампа сіяти розумне, добре та вічне в соціальних мережах, Truth Social, з’явилася в Apple App Store минулої неділі. Але поява нової соцмережі пройшла не так гладко, як передбачав її ідейний натхненник. Багато хто з тих, хто завантажив застосунок, не змогли ним скористатися через численні повідомлення про помилки під час спроби зареєструвати обліковий запис.

Під час спроби ввести дату народження, електронну пошту або номер телефону для створення облікового запису, вони бачили повідомлення про помилки. “Щось пішло не так. Будь ласка, спробуйте ще раз”, – свідчило повідомлення.

Інші повідомили, що після реєстрації їх помістили до списку очікування. “У зв’язку з масовим попитом ми помістили вас до списку очікування”, – йшлося у повідомленні, в якому вказувався номер у списку очікування.

Найбільшою проблемою для Truth Social, ймовірно, буде уникнути заборони в App Store, як це сталося з Parler, коли користувачі розмістили погрози смерті на адресу деяких політиків. Без ефективної модерації застосунок просто приречений на виліт з App Store. Водночас наявність модерації перетворить Truth на ще один Twitter.

Але навряд чи комусь потрібен ще один Twitter, тільки повний помилок та дірок у безпеці.

Джерело: www.mezha.media

Exit mobile version