protelecom

Співшоураннер «Дома Дракона» Мігель Сапочник залишає серіал і займеться новим проєктом

2 в 09:56 Обновлено: 02.09.2022 в 09:56 Вадим КарпусьВадим Карпусь3 849

Хоча «Дім Дракона» показав найкращий старт на HBO і вже був продовжений на другий сезон, його співшоураннер Мігель Сапочник готується залишити серіал задля свого наступного великого проєкту.

Допомагаємо

Читачі зібрали $180 тис. на винищувач для ЗСУ за 10 днів (потрібно ще $2,5 млн). Вони допомагають збивати російські ракети

За даними The Hollywood Reporter, Сапочник залишає «Дім дракона» після того, як підписав новий контракт з HBO про початкову розробку. Відповідно до умов угоди, мережа приділятиме пріоритетну увагу будь-яким проєктам, які він почне розробляти надалі. Сапочник залишиться в «Домі дракона» як виконавчий продюсер разом з Аланом Тейлором, який також буде виконавчим продюсером та режисером епізодів другого сезону серіалу. У заяві про свій відхід Сапочник сказав, що для нього було «честю та привілеєм» працювати над серіалом. Також він висловив упевненість у здатності Алана Тейлора зробити «Дім Дракона» ще сильнішим серіалом.

«Я так пишаюся тим, чого ми досягли в першому сезоні, і дуже радий захопленій реакції наших глядачів», – сказав Сапочник. «Було неймовірно складно ухвалити рішення рухатися далі, але я знаю, що це правильний вибір для мене в особистому та професійному планах. Проте, коли я це роблю, я глибоко спокійний, дізнавшись, що Алан приєднається до серіалу. Він той, кого я знаю і поважаю протягом тривалого часу, і я вважаю, що цей дорогоцінний серіал не може бути в надійніших руках».

Враження від першого епізоду серіалу «Дім Дракона» / House of the Dragon

https://itc.ua/ua/articles/vrazhennya-vid-pershogo-epizodu-serialu-dim-drakona-house-of-the-dragon/embed/#?secret=wcnuHSBDAE

Джерело: The Verge

Гра ПрестолівДім драконаКіноСеріали

Exit mobile version