protelecom

У «Дії» з’явились СOVID-сертифікати для дітей старше 12 років

У «Дії» з’явились СOVID-сертифікати для дітей старше 12 років

Новий день, і запуск нового COVID-сертифікату у «Дії» — цього разу мова про документ для дітей старше 12 років, які отримали одну чи дві дози вакцини проти коронавірусу.

Такий сертифікат може згенерувати один з батьків дитини — потрібно лише оновити застосунок і додати свідоцтво про народження дитини. Само собою, обов’язковою умовою є проходження дитиною повного курсу вакцинації — у жовтні МОЗ дозволили масову вакцинацію (препаратом від Pfizer/BioNTech) проти COVID-19 усіх дітей від 12 років.

Згенерувати дитячий СOVID-сертифікат можна так само, як і дорослий — у меню «Послуги» потрібно обрати «COVID-сертифікати» і надіслати запит. Документ має підтягнутися автоматично і з’явитися у додатку разом із документом дорослого.

З 14 років підлітки можуть самостійно авторизуватися в Дії за допомогою модулю NFC в ID-картці або біометричному паспорті.

Мінцифра також записала покрокову відеоінструкцію з отримання дитячого COVID-сертифікату у застосунку Дія.https://www.youtube.com/embed/-h6FKJx0qoQ

На день раніше Мінцифра запустила у Дії бета-тест COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів, а також запустила спеціальні пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів (поки тільки в Києві).

Мінцифра запустила у Дії бета-тест COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів

https://itc.ua/news/minczifra-zapustila-u-di%d1%97-beta-test-covid-sertifikativ-na-pidstavi-plr-testiv/embed/#?secret=ZcfTKTElah

«Дія»Административные услугиГосударство в смартфонеГосуслугиДиджитализацияДія 2.0МинцифрыСервисыУкраинаУкраинские новости

Exit mobile version