protelecom

Ubisoft оголосила дату виходу Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft оголосила дату виходу Avatar: Frontiers of Pandora

Ігрова студія Ubisoft анонсувала, що Avatar: Frontiers of Pandora, відеоігрова адаптація кінофраншизи Джеймса Кемерона, вийде 7 грудня. Оголошення було зроблено під час заходу Ubisoft Forward, де було показано новий трейлер, який дав змогу зазирнути у пригодницький екшен від першої особи.

https://youtube.com/watch?v=RDzw1EKnaIA%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%3A

Гра дозволяє досліджувати яскравий світ Пандори в ролі На’ві, корінного гуманоїдного виду планети. Avatar: Frontiers of Pandora представляє абсолютно нову сюжетну лінію. Гравці вирушають у подорож Західним Кордоном, частиною Пандори, яку ще ніхто не бачив.

Світ гри описується як живе і динамічне середовище, населене унікальними істотами та новими персонажами. Гравці зіткнуться з грізними силами RDA, які становлять загрозу для Пандори. Гра також пропонує онлайн-кооперативний режим, що дозволяє пройти всю історію разом з другом.

Ubisoft також поділилася 6-хвилинним відео з додатковими ігровими кадрами.

Вперше гру почали тизерити в червні 2021 року, і спочатку її вихід був запланований на 2022 рік, що потенційно збігалося з виходом у грудні 2022 року довгоочікуваного фільму «Аватар: Шлях води». Однак, за словами генерального директора Ubisoft Іва Гільмо, гру було відкладено, щоб відполірувати реліз.

Avatar: Frontiers of Pandora буде доступний на PlayStation 5, Xbox Series X/S та ПК.

Джерело: www.mezha.media

Avatar: Frontiers of PandoraUbisoftІгри

Exit mobile version