protelecom

В київському метро lifecell запустив технологію VoLTE для дзвінків

13 жовтня 2023 року.  Мобільний оператор lifecell надав можливість своїм абонентам здійснювати дзвінки в київському метро за допомогою  технології VoLTE.

Ще в лютому 2022 року lifecell розпочав підключення сучасної технології здійснення голосових дзвінків на базі швидкісного мобільного інтернету LTE. Запуск технології відбувався поетапно. Відтепер кияни та гості столиці можуть користуватися VoLTE також і в київському метро.

Наразі у мережі lifecell понад 1 млн абонентів спробували переваги технології VoLTE та їх кількість постійно зростає. Найактивніше користуються нею власники смартфонів Apple, Samsung та Xiaomi в Києві і області, а також Львові і Одесі.

Основні переваги технології для абонентів:

Для того щоб скористатися технологією, потрібно:

lifecell – перший серед мобільних операторів в Україні, який запустив сучасні технологіїї дзвінків VoLTE та VoWiFi. Детальніше про їх переваги, а також перевірити, чи підтримує ваш смартфон ці стандарти можна дізнатися за посиланням https://www.lifecell.ua/uk/volte/



***

lifecell – український оператор електронних комунікацій, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему електронної комунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів «розумних» пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell – найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Джерело: www.lifecell.ua

Exit mobile version