protelecom

В Укртелекомі почалася добровільна вакцинація працівників проти COVID-19

Розпочалося щеплення працівників телекомоператора проти COVID-19

Національний телекомоператор АТ «Укртелеком»  приєднався до  започаткованого міністерством охорони здоров’я проєкту з організації колективної вакцинації від коронавірусу  та створив необхідні умови для проведення щеплення своїх працівників. Як соціально відповідальна компанія Укртелеком не стоїть осторонь глобальної проблеми боротьби з COVID-19 та сприяє заходам, що надає держава задля збереження здоров’я громадян і співробітників на підприємствах.

За умовами проєкту, Укртелеком зібрав переліки бажаючих зробити щеплення, подав колективну заявку в МОЗ. Для проведення вакцинації Укртелеком надає приміщення, доступ до мережі інтернет та забезпечує дотримання санітарних норм і наявність засобів захисту, санітайзерів тощо.

Зважаючи на присутність Укртелекому у всіх областях, вакцинація  проходитиме майже у всіх обласних центрах, де є більше 50 бажаючих. Співробітники вже почали вакцинуватися – мобільні бригади медиків у Чернігові та Дніпрі вже провели щеплення працівників  Укртелекому.

Як і  раніше, в компанії велику увагу приділяють  дотриманню карантинних норм та обмежень, а також дотриманню санітарних та гігієнічних  вимог.  Зважаючи на важливість телекомпослуг, особливо в умовах карантину, Укртелеком організував всі необхідні умови для безперебійної операційної діяльності в період пандемії, зокрема, обслуговування мільйонів абонентів, розбудови оптичної інфраструктуру у сотнях населених пунктів.

Exit mobile version