protelecom

Відеореєстратор Prestigio RoadRunner 185 з режимом нічної зйомки та швидкознімним магнітним кріпленням

Компанія Prestigio оновлює лінійку відеореєстраторів та представляє новий RoadRunner 185 з FullHD-камерою, режимом нічної зйомки, дисплеєм з IPS-матрицею та швидкознімним магнітним кріпленням з подачею живлення.

Компактний RoadRunner 185 встановлюється «одним рухом руки» на швидкознімне магнітне кріплення. Зручний поворотний механізм дозволяє водієві вибрати найкращий ракурс для огляду дороги. Подача живлення здійснюється через кріплення — до самого пристрою ніякі дроти підключати не потрібно. Відеореєстратор можна легко знімати та встановлювати назад. в комплекті — кріплення на скотчі 3 М. Це дозволяє водієві вибрати найбільш придатний спосіб встановлення, що робить зручним використання одного відеореєстратора, коли у вас кілька машин.

Відеореєстратор записує відео високої якості в роздільній здатності FullHD (1920х1080) зі швидкістю 30 кадрів в секунду в будь-який час, завдяки режиму нічної зйомки. Кут огляду в 140 градусів охоплює до 5 смуг дорожнього руху. RoadRunner 185 забезпечує чітку деталізовану картинку з покращеною передачею кольору при перегляді відео з реєстратора на 2-дюймовому дисплеї з IPS-матрицею.

RoadRunner 185 оснащений слотом для microSD-карти для зберігання відзнятого відео. Функція циклічного перезапису дозволяє записувати нові файли поверх неактуальних, щоб не довелося змінювати карту пам’яті та переживати про нестачу місця.

Як і інші відеореєстратори бренду Prestigio, RoadRunner 185 має датчик удару (G-сенсор). Усі відео, записані після спрацювання G-сенсора, потрапляють до окремої папки та захищаються від автоматичного перезапису.

Компактний RoadRunner 185 виконаний у мінімалістичному корпусі, а його вага становить лише 60 грам. Пристрій поєднує простоту установки та використання, а також має широкий набір опцій.

Відеореєстратор доступний у продажу з листопада 2021 року. Вартість RoadRunner 185 1999 гривень.

Офіційним дистриб’ютором продукції бренду Prestigio є компанія АСБІС-Україна.

Довідка

Про Prestigio

Міжнародний бренд Prestigio більше 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція компанії успішно продається в 30 країнах світу, та за роки існування було реалізовано понад 25 мільйонів пристроїв.

В асортименті бренда розумна техніка, гаджети для авто, інноваційні рішення для бізнесу та освіти. Компанія представила першу в світі інтерактивну клавіатуру-тачпад, розумні колонки з голосовим помічником, портативну акустику, приховані бездротові зарядні станції, зовнішні акумулятори з використанням графену, і це тільки початок. Нові продукти виходять під слоганом «The art of hi-tech ‘, де особлива увага приділяється інноваціям, якісним, преміальним матеріалам та сучасним технологіям.

Бренд Prestigio належить компанії ASBISC Enterprises Plc. – одному з провідних дистриб’юторів продуктів IT-індустрії на ринках регіону EMEA. Виробничі, дизайнерські та технічні центри розташовані в Європі, Китаї та Білорусі. Представництва Prestigio працюють в 15 країнах, включаючи СНД, Україну, Європу, Близький Схід та Африку.

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб’юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua

Exit mobile version