protelecom

Vodafone спростив доступ до мережі NB-IoT у Києві

Vodafone Україна оголосила про спрощення доступу до мережі Narrowband Internet of Things (NB-IoT) у Києві. Тепер для підключення пристроїв до мережі NB-IoT не потрібно подавати заявку, достатньо мати сумісне обладнання та активувати відповідний тариф.

Мережа NB-IoT від Vodafone забезпечує надійний зв’язок для інтернету речей і дає змогу підключати мільйони пристроїв та сенсорів. Особливістю є підтримка режиму Power Saving Mode, який мінімізує енергоспоживання пристроїв та дозволяє їм працювати до 10 років від батарейки.

Спрощений доступ дозволить клієнтам Vodafone швидше розгортати проекти Smart City, IoT у сферах логістики, сільського господарства, охорони здоров’я тощо.

«Ми раді запропонувати ще зручніший спосіб доступу до переваг NB-IoT. Це дозволить пришвидшити реалізацію IoT проектів у Києві та сприятиме digital-трансформації», – прокоментував Андрій Отрощенко, директор з маркетингу Vodafone Україна.

NB-IoT мережа Vodafone працює у Києві на частоті 1800 МГц і забезпечує високу якість покриття. Компанія планує масштабувати такий підхід на інші міста в майбутньому.

Підприємства, зацікавлені у використанні мережі NB-IoT від Vodafone, можуть відвідати http://www.vodafone.ua/nb-iot-news, щоб отримати детальну інформацію.

Джерело: Vodafone

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, зокрема мобільний голосовий зв’язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 17 країнах та має партнерські угоди з операторами 46 країн. Станом на 30 червня 2023 року Vodafone надає послуги понад 323 мільйонам абонентів мобільного зв’язку і 28 мільйонам користувачів фіксованого інтернету, 21 мільйону користувачів ТВ-послуг та об’єднує понад 160 мільйонів IoT пристроїв і платформ. Більш детальна інформація на сторінці: www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного в 2015 – 2 кварталі 2023 року досягли 39 млрд грн. Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство й розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, фінтех послуги, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 15,2 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють в енергетичній, телекомунікаційній, високотехнологічній і будівельній галузях.

Група компаній працює у Нідерландах, Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані та ОАЕ.

Наприкінці 2020 року у зв’язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.

Про Дію

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний та людяний. Усе завжди під рукою у смартфоні. У застосунку Дія можна отримати онлайн-доступ до 14 своїх цифрових документів та 27 сервісів. Також через Дію українці можуть допомогти ЗСУ, купити військові облігації, подати повідомлення про пошкоджене майно та заяву для отримання компенсації на ремонт чи відбудову житла в межах програми єВідновлення, замовити витяги про місце проживання та несудимість, подати заяву на заміну водійського посвідчення, надати копію цифрового документа, підписати необхідні документи Дія.Підписом й багато іншого.

Exit mobile version