protelecom

X Ілона Маска планує збирати біометричні дані та інформацію про роботу й освіту користувачів

X Ілона Маска планує збирати біометричні дані та інформацію про роботу й освіту користувачів

Соціальна мережа X, раніше відома як Twitter, оновила свою політику конфіденційності. Тепер компанія має намір збирати біометричні дані користувачів, повідомляє Bloomberg.

«На основі вашої згоди ми можемо збирати і використовувати вашу біометричну інформацію з метою захисту, безпеки та ідентифікації», – сказано в новій політиці компанії.

При цьому в X не конкретизують, що саме вважають біометричними даними, хоча інші компанії використовують цей термін для опису даних, отриманих з обличчя, очей і відбитків пальців людини.

Водночас в компанії заявили, що планують також збирати інформацію про роботу та історію освіти користувачів.

«Ми можемо збирати й використовувати вашу особисту інформацію (наприклад, вашу історію працевлаштування, історію освіти, уподобання щодо працевлаштування, навички та вміння, активність у пошуку роботи і залучення до неї тощо), щоб рекомендувати вам потенційні робочі місця, ділитися нею з потенційними роботодавцями, коли ви подаєте заявку на роботу, щоб роботодавці могли знайти потенційних кандидатів, а також щоб показувати вам більш релевантну рекламу», – йдеться в оновленій політиці конфіденційності.

Раніше Ілон Маск анонсував відео- та аудіовиклики на платформі X. Між тим, поки невідомо, коли саме користувачі платформи отримають змогу здійснювати виклики.

Джерело: www.mezha.media

TwitterІлон МаскІнтернетСоцмережіТехнології

Exit mobile version