protelecom

Xiaomi у співпраці з Mastercard представляє Mi Smart Band 6 NFS в Українi

Київ, УКРАЇНА, 30 вересня 2021 р. – Глобальні технологічні компанії Xiaomi та Mastercard розширюють партнерство і представляють в Україні нову версію популярного фітнес-браслета Mi Smart Band 6 NFC з функцією безконтактної оплати. Скористатися платіжною функцією браслета зможуть ексклюзивно держателі карток Mastercard. На сьогодні сервіс доступний для клієнтів п’яти українських банків: Альфа-Банк Україна, Банк Восток, Ощадбанк, ПриватБанк, Monobank. 

«Згідно з дослідженням MasterIndex, сьогодні вже 40% українців платять гаджетами з NFC, а 57% хотіли би здійснювати подібні оплати в майбутньому. Така відкритість до інновацій дозволяє Україні стабільно входити не тільки у ТОП країн світу за кількістю оплат гаджетами із Mastercard, але й до трійки європейських країн за кількістю оплат носимими пристроями, зокрема фітнес-браслетами. Носимі пристрої дозволяють розраховуватися максимально просто та зручно, при цьому кожну оплату надійно захищено завдяки діджитал-платформі Mastercard, що забезпечує токенізацію та шифрування карткових даних під час оплати», – відзначив Юрій Батхін, віцепрезидент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні та Молдові.

Новинка з’явиться в Україні з 7 жовтня за рекомендованою роздрібною ціною 1599 грн. Тільки 7 та 8 жовтня 2021 року діятиме акційна ціна – лише 1399 грн. Mi Smart Band 6 NFC можна буде придбати в авторизованих магазинах Xiaomi Store, у роздрібній мережі АЛЛО та в офіційних партнерів Xiaomi, зокрема у магазинах Rozetka, Цитрус, Comfy, Фокстрот і Eldorado.

Mi Smart Band 6 NFC: безконтактні платежі в умовах нової норми

Mi Smart Band 6 NFC є новим представником найпопулярнішої лінійки носимих пристроїв Xiaomi з акцентом на безконтактні платежі. Нова версія браслета отримала підтримку технології NFC, завдяки чому пропонує швидкий, безпечний та зручний спосіб оплати. За даними Canalys, Xiaomi є світовим брендом №1 в галузі носимих пристроїв1 .

Як налаштувати оплату карткою Mastercard за допомогою Mi Smart Band 6 NFC

Як платити за допомогою Mi Smart Band 6 NFC

Mi Smart Band 6 NFC отримав 1,56-дюймовий повноекранний AMOLED-дисплей, який відображає картинку зі щільністю пікселів 326 ppi. Пристрій пропонує у сукупності 30 різних видів тренувань, зокрема автоматичне визначення для 6 найпопулярніших їх видів. Mi Smart Band 6 NFC, як і попередня модель, має низку функцій контролю за здоров’ям, а саме вимірювання SpO2 для забезпечення контролю за станом дихальної системи користувачів, розширені функції моніторингу сну, визначення рівня стресу та дихальні вправи – щоб допомогти користувачам взяти під контроль своє загальне фізичне та психічне здоров’я.

Дисплей:

Режими тренування:

Моніторинг здоров’я:

Інші характеристики:

Фотографії доступні за посиланням.

1  Джерело: Canalys Wearable Band Analysis (поставки), 2 квартал 2021 року.

2 Продаються окремо

####

Про Xiaomi Corporation

Корпорація Xiaomi була заснована у квітні 2010 року та зареєстрована на головному майданчику Гонконгської фондової біржі 9 липня 2018 року (1810.HK). Xiaomi – це інтернет-компанія, в основі бізнесу якої – смартфони та споживча електроніка, підключені до єдиної платформи інтернету речей (IoT).

Xiaomi робить акцент на інновації та якість і постійно працює над тим, щоб надати користувачам збалансовані пристрої високої якості. Компанія створює чудові продукти за чесними цінами, щоб люди в усьому світі могли насолоджуватися життям завдяки інноваційним технологіям.

Xiaomi посіла друге місце у світі за обсягами поставок смартфонів у другому кварталі 2021 року. Компанія також створила провідну світову платформу AIoT (AI + IoT), до якої підключено 374,5 мільйона смартпристроїв, без урахування смартфонів та ноутбуків. Продукція Xiaomi присутня у понад 100 країнах та регіонах світу. У серпні 2021 року компанія втретє потрапила до списку Fortune Global 500. Вона посіла 338 місце та піднялася на 84 пункти порівняно з 2020 роком.

Xiaomi входить до таких біржових індексів: Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index та Hang Seng China 50 Index.

За останніми новинами Xiaomi в Україні стежте на офіційних сторінках у Facebook, Instagram, на каналах Xiaomi Ukraine у TikTok та YouTube, а також у Mi Community Україна та офіційному Telegram-каналі.

Про Mastercard

Mastercard (NYSE: MA) – глобальна технологічна компанія в платіжній індустрії. Наша місія – розвивати і посилювати цифрову економіку, яка надає переваги всім і всюди через безпечні, прості, технологічні і доступні транзакції. Використовуючи захищені дані і мережі, наші партнерства і енергію, ми забезпечуємо рішення та інновації, які допомагають людям, фінансовим інститутам, урядам і бізнесам реалізувати свій найбільший потенціал. Наша культура і все, що ми робимо всередині компанії і за її межами, визначається відповідно до коефіцієнта моральності (decency quotient, DQ). Ми ведемо бізнес у більш ніж 210 країнах і територіях та створюємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх. www.mastercard.com  

Контакти для ЗМІ

Xiaomi

Катерина Попова
PR Manager
+38 066 137 54 60
v-katerynapopova@xiaomi.com

Mastercard

Exit mobile version