protelecom

Як буде виглядати завод Baykar в Україні. Плюс можливий зовнішній вигляд БПЛА Bayraktar TB4

Цікаво, що в збиральному цеху можна побачити не лише Bayraktar TB2, але й важкі ударні БПЛА Akinci. Новітньої Kizilelma поки що не видно, але вона, як і Akinci, використовує українські двигуни, тож було б цілком логічно збирати й ці БПЛА в Україні.

Нещодавно генеральний директор Baykar Халук Байрактар відвідав Київ, де зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським і отримав орден «За заслуги» І ступеня за збільшення потужності ЗСУ у боротьбі з агресором. За словами пана Байрактара, загальна площа центру Baykar в Україні буде понад 30 000 кв. метрів. Працювати у ньому будуть понад 300 українських інженерів та техніків.

На думку фахівців Defense Express, на одному з рендерів українського заводу Baykar можна побачити майбутній малопомітний ударний дрон Bayraktar TB4. Цей дрон ще навіть не анонсовано; остання модель, над якою працює Baykar – збільшена палубна версія Bayraktar TB2 – Bayraktar TB3.

Після оголошення про продовження підготовки до будівництва заводу Baykar в Україні російські військові пообіцяли знищити його відразу після відкриття.

Крім України, компанія Baykar збирається побудувати завод по збиранню БПЛА ще й в Азербайджані. Чому б ні, дрони Baykar довели свою ефективність, тому замовлень зараз буде багато.

Джерело: mezha.media

Exit mobile version